Titel

Vacature: deskundige boekhouding (tijdelijk)

Het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Leuven (AGSL) is een dochteronderneming van de stad Leuven, die stadsprojecten coördineert en ontwikkelt, vastgoedoperaties afhandelt en gebouwen beheert in uitvoering van het stedelijk beleid. Het AGSL voert haar taken op een zelfstandige, professionele en bedrijfsmatige wijze uit.

Voor de vervanging van een personeelslid in zwangerschapsverlof zijn we momenteel op zoek naar (m/v/x):

Vacature: deskundige boekhouding (tijdelijk)

Deskundige boekhouding

Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en waarheidsgetrouwe uitvoering van alle verrichtingen van algemeen boekhoudkundige aard voor het AGSL. 
Je verwerkt dagelijkse verrichtingen op een correcte manier (inkomende en uitgaande facturen, controle correcte toepassing van btw, voorbereiding betalingen, thesaurie, verwerking lonen,…).
Je ondersteunt de financieel expert en het extern boekhoudkantoor bij de budgettaire boekhouding (Beleids- & Beheer Cyclus boekhouding).
Je geeft je collega’s van het AGSL technische ondersteuning bij de uitvoering van deze verrichtingen (fiscale spelregels …) en bent het eerste aanspreekpunt voor boekhoud-technische vragen.
Je zorgt voor de nodige rapporteringen, planningen en controles. Je begeleidt de revisor bij zijn jaarlijkse controle. 

Profiel

Je hebt een bachelordiploma in een boekhoudkundige richting
Je hebt minimum 1 jaar relevante professionele ervaring in boekhouden
je bent beschikbaar vanaf 10 februari
Je hebt een kritisch analytische ingesteldheid
je werkt nauwkeurig en zelfstandig
je kan je mening verdedigen en formuleert de nodige adviezen op een professionele manie

Aanbod

Een boeiende, uitdagende voltijdse functie met een belangrijke verantwoordelijkheid en een grote onafhankelijkheid binnen een klein, dynamisch team; 
een contract van bepaalde duur (vervangingsovereenkomst van min. 4 maanden); 
je verdient tussen € 2.241,12 en € 3.321,34 bruto per maand. Voor de loonberekening nemen we werkervaring bij de overheid volledig over en relevante beroepservaring uit de privésector voor maximaal 10 jaar.
eindejaarspremie, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding, derdebetalersregeling openbaar vervoer;
flexibele werktijden en ruime verlofmogelijkheden

 

Interesse?

Jouw sollicitatiebrief en cv waarin je duidelijk je troeven voor deze functie aangeeft, kan je sturen naar het AGSL, t.a.v. Ellen Mandoux, Prof. Van Overstraetenplein 1, 3000 Leuven of bij voorkeur via e-mail naar ellen.mandoux@leuven.be.

Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij AGSL, tel. 016 27 26 69, agsl@leuven.be.