Titel

Infomomenten

Infomomenten

Infomoment van Cohousing Projects

Op 15 januari 2020 organiseert Cohousing Projects een infosessie. Daar lichten zij het traject toe dat de toekomstige bewoners zullen doorlopen om ’t Wisselspoor verder in te vullen. Ook hoor je daar meer over de voordelen en verwachtingen van deze woonvorm.

Dit is een verplichte sessie ​als je je kandidaat wil stellen. Elke geïnteresseerde moet deze stap doorlopen indien je naar de volgende fase van het aankoopproces wil. Inschrijven kan hier.

Hoe eerder je instapt, hoe meer keuze er is voor de woningen en hoe meer je kan mee beslissen. 

 

Infomoment over het openbaar onderzoek

We hebben de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend. Die vergunning is nodig om met de bouw
te kunnen starten. Tijdens de aanvraagprocedure voor een omgevingsvergunning organiseert de stad Leuven een openbaar onderzoek van 30 december 2019 tot en met 29 januari 2020. Geïnteresseerden kunnen tijdens die periode de aanvraag inkijken en kennismaken met de plannen.

Op maandag 13 januari 2020 vond een infomoment voor de buurt plaats over het openbaar onderzoek. Hieronder vind je de informatiepanelen die toen werden getoond.

Lukt het je niet om dan langs te komen? Je kan het dossier tijdens de looptijd van het openbaar onderzoek inkijken op het stadskantoor, aan de onthaalbalie. Dat kan zonder afspraak tijdens de openingsuren (ma. en do. van 9 tot 20 uur, di. en vrij. van 9 tot 12.30 uur, woe. van 9 tot 16.30 uur). Je kan de aanvraag (zonder de plannen) ook digitaal raadplegen op www.omgevingsloket.be.

Tijdens de periode van het openbaar onderzoek kan je opmerkingen officieel meedelen of eventueel een bezwaar indienen bij de stad Leuven.